![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Szukam chętnego, który wykona mi mój portal w PHP i SQL. Jednorazowe zlecenie + ew, późniejsze grzebanie jeśli będę miał jakieś zachcianki. Można dostosować gotowca lub wykonać wszystko od podstaw. Sam jestem programistą (i z zawodu i z wykształcenia) więc się na pewno dogadamy. Robię zdjęcia, i chcę je dawać na WWW. Zjęcia obrabiam, wycinam. Zdjęcia mają swój tytuł i podpis. Ma z tego być baza danych tytułów, możliwość wyszukiwania po tytule i podpisie. Fajnie, gdyby jakiś moduł administratora sam pomniejszał mi zdjęcia do uniwersalnego rozmiaru, ale jak nie to mogę to robić ręcznie. Możliwość zapisania się na newsletter i otrzymywanie powiadomień, że dodałem nowe zdjęcia Uaktualnianie spisu oraz informacji "fotek w serwisie tyle a tyle, ostatnia modyfikacja wówczas a wówczas" Mam już tę stronę, którą sobie daaaawno temu napisałem, ale wymaga ona ode mnie bardzo dużo manualnych prac, chciałbym jak najwięcej mieć zautomatyzowane - a nie mam czasu grzebać w kodzie. CZYLI: GALERIA ZDJĘĆ + BAZA DANYCH Kontakt na emailadresse /zawijacz/ wp /kropka/ pl czekam na kontakt, pozdrawiam Piotr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 9 Dołączył: 19.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piotrze, skoro jesteś programistą to dlaczego wolisz komuś zapłacić zamiast samemu zrobić takie portal?
-------------------- Poszukujący wiedzy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
dziękuję bardzo. Otrzymałem na tyle ofert, że na pewno już sobie kogoś wybiorę, jeszcze raz Wam dziękuję. Odpowiadając na pytanie ViX-a: mam tyle pracy zawodowej i obowiązków w domu jako ojciec, że niestety nie mam czasu się zająć swoją stroną. Tu wogóle nie jest potrzbne ani to pytanie - ani moja odpowiedź, gdyż od pokoleń jest znany "fenomen szewca bez butów". pozdrawiam Piotr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:01 |