![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, piszę skrypt, który otwiera nowe okno przeglądarki w innej domenie niż moja. Następnie chciałbym mieć możliwość odczytania adresu tego nowego okna czyli coś jak poniżej
Oczywiście przeglądarka blokuje możliwość odczytu tego adresu bo otwarte okno jest w innej domenie. Pytanie czy jest jakaś opcja aby odczytać ten adres? Np. wyłączenie tego zabezpieczenie w przeglądarce? Szukałem trochę w sieci, ale nic nie znalazłem. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o wyłączenie tego u siebie - spróbuję z tym dokumentem, który podałeś - pewnie będzie spooooro zabawy, ale może znajdę opcję odpowiedzialną za to ustawienie.
Dzięki za linka. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Niestety chodzi właśnie o http
![]() Niemniej dziękuję za pomoc - w wolnej chwili powalczę z tym zagadnieniem jeszcze - pewnie coś się uda zrobić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 17:34 |