![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zamierzam sie przeniesc z serwisem z nazwa.pl(active.server) na hostings.pl(pakiet mini). Skusilo mnie kilka rzeczy: .pakiet MINI Pojemność: 8 GB Transfer miesięczny: 30 GB Panel Administracyjny MySQL: tak / bez limitu Konta mail: tak / bez limitu Pełna pomoc techniczna: tak Kopia bezpieczeństwa: tak Parkowanie domeny: tak cena - 210 zł/pół roku lub 420 zł/rok - nie ma limitow na parametry bezpieczenstwa (baz, zapisy, zapytania...) -Pomagaja w wypelnieniu wniosku GIODO (nazwa wystawila poope w tej sprawie ![]() - jest harmonogram zadan (cron a nie jakies badziewie w gui) co mysliscie o tym hosterze, czy to tylko ladnie wyglada na stronce czy faktycznie hoster godny zaufania? mieliscie jakies problemy z nimi? czy faktycznie nie ma limitow na parametry bezpieczenstwa (w nazwie prawie kazdy parametr ma ograniczenia - http://nazwa.pl/netart-o-firmie-parametry-...ieczenstwa.html ? za wszelkie informacje bede wdzieczny. -------------------- Wojtek@7; Wojtek@ogniwo.net; [Simple Forum - 100% - phpclasses.org]; MCP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja kozystam z netmark.pl i maja nizsze ceny strasznie szybka i ompetentna obsluge . sam zobacz i co nasjlepsze domeny .pl sa bardzo tanie bo po 10 zl netto za rok, a za ta cene to tam masz 10MB a nie 8MB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a orientujesz sie jak u nich z parametrami bezpieczenstwa i ewentualnymi ograniczeniami? czy sa ograniczenia i jakie?
-------------------- Wojtek@7; Wojtek@ogniwo.net; [Simple Forum - 100% - phpclasses.org]; MCP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
240 PLN - za rok 10 MB zobacz sobie szczegoly
http://www.netmark.pl/compare.php ograniczenia ? w takim pakiecie to juz nie ma zadnych ograniczen. juz w moim z ktorego ja korzystam MINI jestem bardzo zadowolona. bezpieczenstwo ? rewelacja, jak czegos nie moglam zrobic albo nie umialam wszystko mi obsluga zrobila, nawrt jak utracilam baze danych przywrocili mi w ciagu 5 minut kopie, potrafili mi pomagac nawet w sprawach nie hostingowych tylko jak mialam problemy z zainstalowaniem jakis modulow do sklepu itp, prosilam ich raz nawet o zrobienie dwoch kont na jednym bo chcialam pracowac nad nowya szata graficzna sklepu, i wszystko mi zrobili. sa rewelacyjni. polecam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja kozystam z netmark.pl Sprytna firma - swoją stronę trzymają na serwerach w Polsce (ping ~14 ms), a strony klientów w Niemczech (ping zablokowany). ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:56 |