![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Często mi się zdarza że mimo iże się wyloguje to jak wracam na forum to jestem zalogowany. Przecież nie będę czyścił co chwile pamięci. I tylko mi się to tu na tym forum zdarza. Dlaczego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
na dole masz taki link Usuń cookies utworzone przez to forum. wy klikaj sobie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niemniej jednak przycisk wyloguj powinien do następnego poprawnego logowania nas wylogować. Co jeśli administrator zaloguje się np w szkole a potem wyloguje, nie będąc świadom błędu?
Oczywiście sytuacja absurdalna, sądzę że powinno być to poprawione (u mnie błąd nie występuje). ![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja sie rownież nie spotkałem raczej to nie jest błąd po naszej stronie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
To na 99% błąd przeglądarki, często zdarza się tak że po zamknięciu i utworzeniu okazuje się że ciasteczka jednak nie zostały usunięte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co jeśli administrator zaloguje się np w szkole a potem wyloguje, nie będąc świadom błędu? AFAIK przed wejściem do panelu admina trzeba się ponownie zalogować, więc i tak by się niewiele zdziałało (co najwyżej byk ktoś napisał kilka postów, czy wsadził komuś warna ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
I znów zostałęm zalogowany bez mojej intencji
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
a wcześniej klikałeś wyloguj ? bo jak się nie kliknie to zamknięcie przeglądarki nie wystarcza.
|
|
|
![]()
|
|
tak tak ZAWSZE klikam
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 22:16 |