![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie jak wypisać wszytko z bazy i umieścić to w tabeli: Mój kod Kod $resource= mysql_query("SELECT id,nick, password FROM user" ) or die(mysql_error()); while($result = mysql_fetch_object($resource)) { $id[$i] = $result->id; $nick[$i] = $result->nick; $password[$i] =$result->password; $i++; } echo '<table border=1>'; echo '<tr><td>ID</td> <td>IP<td/></tr>'; for($jj = 0; $jj = 3; $jj++){ echo '<tr><td>'.$id[$j].'</td> <td>'.$nick[$j].' '.$password[$j].'</td></tr>'; } echo '</table>'; Skrypt się zawiesza i pokazuje: Kod 28 nick lol 28 nick lol 28 nick lol Jak sprawdzić ilość wierszy i ustawić mu, aby wszytko wypisał ? Ten post edytował Watt 17.04.2009, 20:23:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co używasz for, możesz to zrobić w pętli while, wyświetlenie wszystkich danych
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybaczcie moje pytanie, lecz skoro jestem w przedszkolu - mógłbym się zapytać co proponujecie dodać do while ?
Kod while(isset(mysql_fetch_object($resource))) Nie działa, wybaczcie głupie błędu, ale nie umiem php. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:20 |