![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem. Nie jest on związany z php ani z językami programowania ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Zainstalowałem kiedyś u siostry na laptopie Adobe Flash CS3. Z nim się zainstalowało też np. Adobe Video Encoder i inne programy. Wczoraj chciałem znaleźć programy - ich nie ma. ale na liście Dodaj/usuń programy są. Okazało się że młodszy brat chciał zainstalować sobie grę i miał mało miejsca, a że ja kiedyś mówiłem że muszę usunąć Adobe to zrobił tak - wszedł na C:/ kliknął prawym na katalog i dał "usuń". a programy zostały ale nie da się ich odinstalować. jak je usunąć ?
Ten post edytował Mefiuu 17.04.2009, 20:10:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nadaj wątkowi jakis sensowny tytuł...
Spróbuj odpalić instalator Flasha, jeśli nie ma opcji "repair" - nainstaluj w tych samych ścieżkach, potem odinstaluj. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie da się, ponieważ przy odinstalowywaniu cały czas deinstalator stoi w miejscu ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nainstalowałeś?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
tak i niestety jak wspomniałem instalator "stoi w miejscu"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisz/dzwoń do supportu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A kolega ma licencje czy pirata? No bo jak to drugie, to nie próbuj dzwonić.
Ja Ci polecę, abyś zainstalował malutką aplikację RegCleaner i tym programem wywalić wszystko co związane z Adobe. Pzdr.. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Cytat tak i niestety jak wspomniałem instalator "stoi w miejscu" Gdzieś jest program do zarządzania bazą Windows Installera. IMHO wystarczy wywalić wpis Flasha i ponownie zainstalować. A pirat/legal, to swoją drogą; na różnych forach problemy sprawiają właśnie piraty. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Jest to wersja trial zainstalowana ze starego numeru z jednego czasopisma. chyba spróbuję go usunąć za pomocą tego RegCleaner
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:14 |