![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość
Problem jest następującego typu: posiadam stronkę o przykładowym adresie: www.a.pl na który przekierowuje np: domena www.b.pl Jeśli wchodzę na stronę przez przeglądarki Opera 9 oraz Firefox 3, przez oba adresy logowanie działa poprawnie Problem pojawia się w IE7, ale tylko dla przekierowanej domeny www.b.pl - nie loguje się Logowanie ma wyglądać następująco: Na stronie głównej, w pliku index.html wyświetla się informacja: Witaj imię zalogowanej osoby, oraz pojawia się dodatkowa pozycja w menu Dodam iż headery nie działają i aby przekierować na stronę używam: <META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=index.html?komunikat=3"> Podejrzewam iż problem tkwi właśnie w tycz przekierowaniach (mogę się mylić) Proszę o pomoc bo nie mam już kompletnie pomysłu na to ![]() Oto kody: zaloguj.php
index.html
Powód edycji: [erix] bbcode
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Dodam iż headery nie działają i aby przekierować na stronę używam: <META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=index.html?komunikat=3"> Pokaż, gdzie i jak je dawałeś; najlepiej byłoby, gdybyś gdzieś umieścił przykładową stronę. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:40 |