![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie odnosnie bardzo popularnego sklepu internetowego osCommers napisanego w php. Czy ktos z was przegryzal sie przez jego zrodla? Chcialbym sie dowiedziec gdzie ( w jakich plikach ) mozna zmieniac wyglad tego sklepu ( tla, kolory, rozmiary okien, itd) czyli jak edytowac to zrodlo aby zminic sklep. Moze jakies linki, Nie znam niestety angielskiego wiec podajcie mi jakies polskie strony.
Dziekuje i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeciez ten sklep jest oparty na szablonach wiec skad to pytanie?...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie powiedzialem ze nie znam php i wlasnie chodzi mi o to gdzie te szablony sa ukryte. Znam html i chcialbym sobie je pozmieniac. Z tego co mi sie wydaje kod html szablonu musi byc gdzies zapisany i wlasnie pytanie brzmi gdzie on jest bo ja nie moge znalesc (troche tych plikow jest).
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź na tych stronach:
http://www.portalik.com/ http://www.oscommerce.pl/ oraz tu forum o oscommerce ![]() |
|
|
![]()
|
|
dzieki dzieki wielkie dzieki i przepraszam za okazuje sie idiotyczne pytania, ze tez sam tego nie znalazlem.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma za co kto pyta nie błądzi
![]() pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat przeciez ten sklep jest oparty na szablonach wiec skad to pytanie?...
Obejrzałem właśnie kod osCommerce - w szablonach to on raczej zrobiony nie jest ![]() -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
enceladus -> czepiasz sie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie zrobiłem mały test osCommerce Pro - wyświetlenie strony produku to 158 zapytać do bazy!!! - to jakiś zły sen. Większy ruch na sklepie i biedny Mysql powie astalavista .... Nikt chyba tego nie optymalizował w jakikolwiek sposób
![]() -------------------- Enceladus
|
|
![]()
|
|
Cytat enceladus -> czepiasz sie
![]() ![]() Idąc tym tropem dojdziemy do pseudoprogramowania ![]() ![]() -------------------- Enceladus
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A teraz mamy pseudodyskusję.
Cytat Właśnie zrobiłem mały test osCommerce Pro - wyświetlenie strony produku to 158 zapytać do bazy!!! Ktoś zgłupiał, czy o drogę pyta?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Właśnie zrobiłem mały test osCommerce Pro - wyświetlenie strony produku to 158 zapytać do bazy!!! - to jakiś zły sen. Większy ruch na sklepie i biedny Mysql powie astalavista .... Nikt chyba tego nie optymalizował w jakikolwiek sposób
![]() To spróbuj znaleść coś lepszego i bezpłatnego ... :x |
|
|
![]()
|
|
Właśnie piszę
![]() ![]() ![]() -------------------- Enceladus
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak napiszesz to pozyczysz
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Pomyślimy
![]() ![]() -------------------- Enceladus
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:02 |