![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam problem z update, chodzi mi dokladnie o to ze w momencie logowania wstawiam w tabele users date logowania
user_lastvisit w bazie jest typu datetime, a wcześniej pobieram SESS_MEMBER_ID dlaczego nic nie wstawia? a tuaj część logoania:
proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 9 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
user_lastvist jest chyba polem typu char więc jak próbujesz go updatować,dodawać wartości to używaj jakich kolwiek apostrofów to co robiłes tera w sql wyglada tak przykład:
A powinno być tak:
lub
to powinno śmigać: CODE <?php $dzis = date(Y-m-d H:i:s); mysql_query("UPDATE users SET user_lastvisit='".$dzis."' WHERE user_id=".$_SESSION['SESS_MEMBER_ID']); ?> Ten post edytował bounty 16.04.2009, 16:57:17 -------------------- <?php
while($earth){ drop_bomb(); } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dziekuję
aby nie zakladac nowego teamtu: mam w css taki div:
obrazek tła wyświetla się zaraz przy lewej krawędzi. Czy jest jakas możliwośc przesunięcia go w prawo o około 5px? ______________ |X ----------------- ______________ |--X----------- ---------------- o cos takiego chodzi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 5 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Chełmno/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- -- http://rafaljakubowski.net76.net --
google's my life ;) |
|
|
![]()
|
|
chodzi o sam obrazek tła aby sie przesunąl a nie cały div z class info_ok
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:47 |