![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ma głupawy problem. Chciałem odciążyć serwer i walidować formularz rejestracji przez js, ale... prosty skrypcik js nie działa jak bym tego oczekiwał...
Owszem, działa poprawnie gdy któreś z pól jest puste, ale gdy je wszystkie uzupełnię, to i tak wyświetla się pusty alert... Co mam źle w kodzie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
pokaż formularz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem w jakim celu, ale proszę (baaardzo okrojony, ale i tak błąd na tym samym polega)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
proszę bardzo:
PS. Cytat Nie wiem w jakim celu i mógłbyś się od uszczypliwości powstrzymać chce pomóc... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok, spoko, ale ja planowałem troszkę rozbudować ten kod js, i wykorzystać tę zmienną blad jako swego rodzaju flagę w dalszej części kodu. Owszem, ten kod który podałeś działa, ale nie z wykorzystaniem zmiennej blad (co prawda ją tworzsysz, ale nie wykorzystujesz). Ja chciałbym się dowiedzieć co w moim kodzie jest nie tak.
Nie miałem zamiaru ci docinać, ale formularz to raczej ja mam ok... Już mam: bez .value ![]() Ten post edytował cycofiasz 14.04.2009, 20:51:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:58 |