![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
szperam w guglach od wczoraj od 23:07 i znalazłem sporo przykładów, które ... najzwyczajniej w świecie nie działają. Tutaj na forum także widziałem z kilka, lub kilkanaście tematów o wariacjach z powtórzeniami, wszystkie funkcje które prezentowali użytkownicy również się sypały, albo nie działały kompletnie... Widziałem funkcje z owocami i kolorami, ale to nie jest to, bo funkcja układa string z dwóch znaków z danych zbiorów. Potrzebuje funkcji, która jest uniwersalna i układa ciągi zawierające $zmienna znaków ze zbioru a-z, 0-9 oraz dodatkowo do zbioru dorzucam myślnik "-". Na początek próbowałem coś zrobić z tym - http://forum.php.pl/index.php?showtopic=43...amp;hl=wariacje ale po przeczytaniu tematu i wypowiedzi scanner'a, spróbowałem użyć jego funkcji, która niby działała, ale wyrzucała losowy ciąg, w dodatku przy ustawieniu 3 znaków (i wiecej) w ciągu skrypt umiera... Następnie próbowałem przerobić to:
Ale to wyglądało jak zgadywanka, ciuciubabka, losowe tablice, powtarzają się np. pare razy CCCC albo po kilka razy BBBB Już nie mam pojęcia jak to zrobić... prosze pomóżcie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:20 |