![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kod który pobiera informacje z serwera OTS. Najpierw pobieram z bazy nazwe hosta dodaje ją do fsockopen(); i pobieram dane.
Strona się długo ładuje a jak już się załaduje to wyświetli wynik poprawny potem jak jeszcze raz ją odświeżę to wyświetli bez poprania wyników, albo wywali błąd... Kod
przed chwilą sprawdzałem to było ok ale jak jeszcze raz stronę odświeżyłem to wywaliło tonę błędów. Ale to chyba już przez serwer bo chyba nie odpowiada widząc po komunikacie z fsockopen(); czasem jeszcze wyświetla mi taki błąd Kod PHP Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Serv\www\OTS\lista.php on line 20 Gdzie jest błąd? Skrypt mam częściowo z internetu. edit: poprawiłem linie błędu w skrypcie w komentarzu pisało żeby do fsockopen(); podać ip serwera a sami mieli host ale to chyba nie robi różnicy Z ładowaniem już sobie poradziłem. Mam jeszcze taki problem że jak odpalam stronę to wszystko ok ładnie pięknie pokaże, a jak odświeżę stronę to juz danych na temat serwera nie pokaże uptime itp ;/ Ten post edytował Lejto 14.04.2009, 10:27:01 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:14 |