![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie pytanie, moze ktos wie jak zablokowac checkbox jesli nie nastapi przeladowanie strony
mam taki kod umozliwia on blokade przycisku wyslij przed zaznaczeniem opcji ze sie akceptuje regulamin, ale po zaznaczeniu i wyslaniu, mozna spowrotem zaznaczyc ze sie akceptuje regulamin i nacisnac jeszcze raz wyslij (antyspamowa ochrona to to za bardzo nie jest) a gdyby wymuszalo przed wyslaniem zeby zaznaczyc checbox i po wyslaniu blokowalo mozliwosc ponownego zaznaczenia checboxa i najlepiej przycisku wyslij to byloby juz nawet potrojne zabezpieczenie, reasumujac potrzebuje: 1. blokada przed wyslaniem zanim sie nie zaznaczy checkboxa 2. po wyslaniu zeby blokowalo i checkboxa i submita wierze ze nie ma rzeczy niemozliwych ;-)))))))))))) i pomozecie ;D |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 15 Dołączył: 2.04.2009 Skąd: koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może lepiej tak:
- trzeba zaakceptować regulamin wtedy pokaże się przycisk - jak wciśniesz przycisk znikają oba czyli
Pozdrawiam -------------------- kantek.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm jednak musze poszukac cos co zblokuje submit przed wyslaniem i checkbox po wyslaniu
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po kliknięciu na submit w js:
Albo w php jesli został wysłany :
Ten post edytował vokiel 12.04.2009, 13:49:03 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 15 Dołączył: 2.04.2009 Skąd: koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę rozwiązanie:
Mam nadzieję że o to chodzi. Pozdrawiam -------------------- kantek.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:39 |