![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie mógłby mnię ktoś naprowadzić na poradnik zmiany wyglądu linku Chodzi mi zmianę z: Kod strona.pl/tag?name=test na Kod strona.pl/tag/test Jak to zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
google -> przyjazne linki
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 1 Dołączył: 12.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeee, dałem pomógł, ale jest pewnien problem. Zapominacie, że moja wiedza jest zerowa. Bardzo proszę o jakiś komentarz.
I czy da się to zrobić w pliku php nie używając httacces (wiecie nie wszyscy stoją na apache) Gdzie w tym kodzie pisze żeby zmienić Kod tag?name=test na Kod /tag ?
Ten post edytował Watt 11.04.2009, 15:29:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie znając skryptu, z którego korzystasz, możemy wróżyć z fusów.
Kod HTML od tego sam się nie zmieni, musisz zmodyfikować swój skrypt. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Rozumiem, ja jeszcze nie mam kodu - dopiero się przygotowuje do zrobienia go od razu pod seo.
Ten post edytował Watt 11.04.2009, 15:37:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapominacie, że moja wiedza jest zerowa. A gdzieś o tym poinformowałeś? Cytat(Watt) I czy da się to zrobić w pliku php nie używając httacces (wiecie nie wszyscy stoją na apache) Szukajka jeszcze mnie nie ugryzła, Ciebie pewnie też nie ugryzie :-) http://wortal.php.pl/wortal/artykuly/pomys.../przyjazne_urle -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
podałem Ci w 1 poście czego masz szukać w googlach a Tobie nawet !*#@ nie chciało się ruszyć i poczytać.
-- ja wiem, że czasem aż ręce opadają, ale litości - trzymaj jakiś poziom... ~erix -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:49 |