![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałem założyć forum oparte na PHPBB by Przemo. Jednak użytkownicy niezarejestrowani widzą takie o to błędy:
Kod [b]Warning[/b]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/qwe/ftp/klasa/index.php:2) in [b]/home/qwe/ftp/klasa/includes/sessions.php[/b] on line [b]553[/b] [b]Warning[/b]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/qwe/ftp/klasa/index.php:2) in [b]/home/qwe/ftp/klasa/includes/sessions.php[/b] on line [b]554[/b] adres forum: www.1g.dl.pl Googlowałem, jednak nic konkretnego nie udało mi się znaleźć... Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 34 Dołączył: 4.09.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerzuć się na phpBB3
![]() Bo generalnie już nawet nie ma supportu dla phpBB2, ale wiesz ... nie wierze, że na przemo.org nie ma rozwiązania ... tam jest ponad 100 000 postów na temat problemów ze skryptem ;D wystarczy poszukać ![]() heh, albo ściągnij sobie jeszcze raz paczkę ![]() i sprawdź konfiguracje systemu ![]() wyświetli Ci czy wszystkie pliki są integralne ... Ten post edytował DREEMus 10.04.2009, 19:22:51 -------------------- Serwer : Acer Aspire 5050 : AMD Turion X2 2x1.9 MHz : 2x2 GB Dual : 250GB + 500 GB USB Warsztat : Apache v2.2 : PHP v5.2 : MySQL v5.0 : phpMyAdmin v3.4 : phpDesigner v7 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm... W sumie masz rację, już pakuje na serwer PHPBB 3
Zobaczymy jak to będzie wyglądać ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:17 |