![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Witam, chciałbym zrobić same buttony bez tekstu, na zasadzie listy. Istnieje taka możliwość? Jeżeli tak to jak to zrobić?
jeżeli ktoś nie zrozumiał patrz punkt 2. 2.Witam, czy istnieje możliwość utworzenia menu używając wyłącznie gotowych buttonów które już mają napis np. Archiwum? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
tak dajesz w <a> obrazek
a <a> dajesz w menu <li> jeśli też o to chodzi ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i style:
Albo --EDIT-- Ale w twoim przypadku, łatwiej by było dać wylistowanie li: usunąć wypunktowanie, dać background i na to dać odpowiednie style. ZOBACZ TUTAJ! Ten post edytował thomson89 8.04.2009, 21:25:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
#up
zrobiłem tym pierwszym sposobem co podałeś, niestety wtedy buttony nakładają się na siebie [jeden pod drugim] jak najeżdżam kursorem. A drugiego sposobu niestety nie zrozumiałem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to musiałbyś stworzyć menu, ale uzywając tylko tła buttonów. Tak jak podałem w linku. Wzorując się na tamtych przykładach z powodzeniem to zrobisz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:52 |