![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam kawalek kodu ktory zwraca nieoczekiwany błąd
Funkcja z tego co mi wiadomo pochodzi z biblioteki GD ktorej poprawnosc dzialania sprawdzilem przy pomocy wyswietlenia tablicy informacyjnej tej biblioteki: Cytat print_r(gd_info()); Oraz przy pomocy funkcji: Cytat phpinfo(); Biblioteka GD w phpinfo() jest włączona i wszystkie opcje sa na enabled. Mimo to wywala błąd: Cytat Fatal error: Call to undefined function movie_uploaded_file() in C:\Program Files\WebServ\httpd\OOP\PHP5\Chapter6\check_image.php on line 16 A oto cześć skryptu generująca błąd:
Nie wiem gdzie leży błąd..... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
movie_uploaded_file() nie tak tylko move_uploaded_file()
-------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No prosze jakie przeoczenie
![]() to dlatego ze ostatni robilem baze danych z filmami ![]() Ten post edytował Wolfie 8.04.2009, 19:28:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:39 |