![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym zrobić galerię obrazków. Chodzi mi o to aby wyświetlał się przycisk dalej i wstecz oraz ilość obrazków (numer obrazak/ilosc) oraz aby wstecz znikało przy pierwszym obrazku, a dalej przy ostatnim. Niestety nie mogę nic sklecić. Szukan na forum, na googlach i nic nie znajduję co bym mógł na podstawie tego zrobić.
Proszę o szybką i rzeczową pomoc! Ten post edytował thomson89 8.04.2009, 14:35:18 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Lightbox?
google.pl -> jquery lightbox google.pl -> lightbox Polecam 1 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ty, chcesz gotowca, czy pytasz się jak to napisać?
Jeśli chcesz to możesz zajrzeć do mojego skryptu http://wls-team.ovh.org/projects/LiveCard/, chodź trochę wstyd mi to pokazywać, bo wtedy gdy to pisałem miałem raczej nikłe pojęcie o JS`ie (a i na styl kodu miejscami nie mogę patrzeć) no ale cóż, każdy od czegoś zaczyna ![]() -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję wookieb, ale to nadal nie spełnia moich oczekiwań.
![]() ![]() A twoją #luq muszę zobaczyć... Ty, chcesz gotowca, czy pytasz się jak to napisać? Raczej to drugie, bo: - chcę się uczyć - znam wasze nastawienie do gotowców ![]() Ten post edytował thomson89 8.04.2009, 20:00:15 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No bo nie znajdziesz tak łatwo tak o tutoriałą ktory ci pokaze za raczke jak zrobic lightboxa badz inne podobne.
Tutaj trzeba usiasc na dupsku i poczytac troche dokumentacji. A tobie polecam przeczytac o jquery http://jquery.com i bedziesz juz wiedzial jak zrobic swoja galeria marzen. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:50 |