![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chce zintegrować proces rejestracji i logowania mojego portalu z forum - które mam zamiar zainstalować. Generalnie chodzi o to żeby użytkownik rejestrując się w portalu otrzymywał również konto na forum. Dane miały by być zapisywane w 2 tabelach (portalu i phpbb3).
Portal oparty jest na smartach, ale to kod źródłowy plików poniżej. Chodzi jeszcze o proces logowania, da się zrobić tak, żeby logując się w portalu automatycznie użytkownik był zalogowany na forum ? Bo chciał bym wywalić z szablonów phpbb logowanie i rejestracje, tak żeby można było się tylko zalogować i zarejestrować przez portal. Proszę o pomoc, bo sam nie ogarniam takich spraw... Źródła plików znajdują się w tym temacie na forum phpbb3: http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=15&t=7826 Niestety tu na forum wywala mi komunikat że treść postu jest za długa i dlatego kod źródłowy plików na forum phpbb3. Proszę o jakąś pomoc, bo nie wiem jak to ugryźć... -------------------- nadejdzie koniec - niespodziewanie...
a puki co zobacz kultowe filmy i seriale online... rozerwij się zanim Cię "rozerwie"... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:07 |