![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pytanie, otóż jak zmieniać np. zapytanie z bazy lub plik np. co 1 dzień lub tydzień ;] Proszę o szybkie odp.
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co rozumiesz pod pojęciem "zmieniać"? Co tydzień byłoby inne zapytanie, czy jak?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Proszę o szybkie odp. 1) nikt tu dla ciebie sprintu robic nie bedzie.... 2) jak chcesz odpowiedzi to napisz po ludzku oco ci chodzi a nie jakis belkot odstawiasz. chesz zmienic zapytanie do bazy raz na tydzien? to wejdz pierwszym lepszym edytorem co tydzien i zmien to zapytanie. satysfakcjonuje odpowiedź? no wlasnie, napisz wiec konkretnie oco ci chodzi -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę napisać automatyczny skrypt. Nie musi to być akurat zapytanie.
@nospor Ad1. Tylko proszę. Ad2. Chcę napisać skrypt który będzie miał w bazie np. kod do youtube.pl. I chcę żeby codziennie się na inny po kolei. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cron, cron, cron - urochomisz nim skrypt o okreslonym czasie.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Tylko proszę. Na forum w zasadzie kazdy post to prosba. Naprawde nie ma sensu prosic jeszcze o szybkosc a juz szczegolnie w przypadku gdy sie od niechcenia opisuje problem....Cytat I chcę żeby codziennie się na inny po kolei. Nawet po zwroceniiu uwagi nie potrafisz skleic ze sobą paru wyrazow...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:56 |