![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_76101b5caa907aa29e1d654d0458a3be, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /index.php on line 2
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /index.php:2) in /index.php on line 2 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /index.php:2) in /index.php on line 2 Po zainstalowaniu pewnego skryptu w celach testowych wyskakują mi następujące błędy. Mam pytanie co to może znaczyć? W dodatku nie wyświetla mi tokenów przy rejestracji. Strona -> www.bux.atraktiko.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
BYŁO!
Masz problem z zapisywaniem/odczytywaniem danych sesji; kolejne błędy są wynikiem pierwszego. Poszukaj na forum, było dosłownie dziesiątki, o ile nie setki razy. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm mógłbym prosić o link do konkretnego tematu z forum jak naprawić ten błąd? Jestem dość słabo zaawansowany w mysql...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MySQL akurat tutaj nie ma nic do rzeczy.
|
|
|
![]()
|
|
Co nie zmienia faktu, że nie wiem co z tym zrobić...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki bardzo xeveot, w sumie moje zaniedbanie z tym guglem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:55 |