![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Otóż mam następujący problem. Pociąłem grafike i mam plik html + 2 pliki css, jeden pod wszystkie przeglądarki i jeden do IE 6.0. No i sprawdziłem na wszzystkich przeglądarkach i wszystko ładnie działa. A kiedy tworzę plik index.php i includuje w nim wszystko z htmla to sie sypie pod IE ( zarówno 7.0 jak i 6.0) natomiast na Operze tekst w stopce jest o kilka pikseli za wysoko. Co jest tego przyczyną? Pozdrawiam, Bartek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 3.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jakiś kawałeczek kodu, albo chociaż fusy, żeby można było wywróżyć...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spójrz
plik html plik phpw którym jest include całości z html skopiowanej do pliku .inc Pod IE ta druga wersja sie sypie, nie wiedzieć czemu ![]() Witam, Wciąż nie uzyskałem odpowiedzi a nie mogę sobie poradzić z problemem. Problem również występuje gdy używać prostego systemu szablonów. Pod IE powstają błędy, np strona nie jest wyśrodkowana, i jeszcze kilka drobnych przesunięć elementów :| Problem rozwiązałem. Należało przekonwertować plik z UTF-8 na UTF-8 bez BOM. Pozdrawiam, Bartek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:54 |