![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Oto fragment mojej strony, bez którego nie wyświetla strona rzadnych błedów, a jak go wrzuce to wyświetla i to 4 typ strony:
walidator wyświetla nastepujące błedy: end tag for "form" omitted, but OMITTAG NO was specified end tag for element "form" which is not open start tag was here ><form action="addcomment.php?id=83" method="post"> i jeszcze inne 2 ale to już związane z tymi, tyle już probówałem rowiązać swój problem ale rzadną metodą mi się nie udawało. Czy ktoś ma możę jakiś pomysł? Pozdrawiam błędu szukałem wszędzie, lecz nigdzie go nie znalazłem ;/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj cały formularz w echo, a nie tylko tag rozpoczynający
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Kompletnie nic to nie dało ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
zmień sobie Transitional na Strict.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
no bardzo mądre posunięcie, tylko że jak zmienie to to może i formularz będzie działał ale cała strona pierdzielnie pozostałe elementy, w związku z tym wolę szukać rozwiązania dla tego problemu w tym kodowaniu
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj do
Kod <form action="addcomment.php?id='.$id.'" method="post"> jakieś name -------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
(cena do uzgodnienia :D) TumS.pl |
|
|
![]()
|
|
to nic również nie dało
nawet nie zmenił się jeden bład, a ja na dal nie wiem co jest przyczną ;/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj troche o XHTML bo mi się nie chce
-------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
(cena do uzgodnienia :D) TumS.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Najlepiej to spróbuj zmienić początek i konieć FORM. DAJ PRZED I PO DIVach
Ten post edytował Lion_87 5.04.2009, 17:00:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A czym to walidujesz ? jak firebugiem to tam masz opcje fix - zobaczysz co Ci w kodzie zmieni
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
zadziałała rada z wywaleniem tego poza divy, tzn znaczników form
Pozdrawiam i dziękuje, a koledze poprzednikowi dziękuje bo dowiedziałem się o tym że można dać żęby fiksowało, a ja kontrolowałem to póki co tylko na stronach w3 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:24 |