![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
http://blog.spawnm.pl/
W sumie już od pewnego czasu funkcjonuje , ale jestem ciekaw co o nim myślicie, co w nim zmienić , czy treść czytelna itp ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
jak dla mnie to za ciemno. treść OK. nie validowałem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
hmm właśnie też się zastanawiałem czy strona nie jest zbyt ciemna i przez to nie czytelna...
Zobaczymy co jeszcze na ten temat inni ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 15.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba nie jest poprawny email ?
Cytat foo@bar@foo.pl Co tu oceniać, design, to sam css, tabelki... Menu naprawdę, dobrze widoczne. Walidacja formularza, powinno wypisywać jak długa ma być wiadomość, a nie że jest wymagana, kiedy wypełnie jedną literą, nie ? Pracuj, pracuj, bo oceniać to nie ma jeszcze czego. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kompletnie nie przejrzyste, nawet nie wiedziałem, że tam jakieś menu jest.
I kolorowanie składni by się przydało... -------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz, ale bardzo kiepskie. Ciemne, bez życia i świeżości. Menu górne jest za mało widoczne. W całości są za małe paddingi.
Kod nie jest również piękny. Za dużo stylów w tagach. Niepotrzebne komentarze. Formularz na tabelkach? Menu powinno być napisane na liście ul. Brak nagłówków. Całość bardzo słaba. Tak nie związane z tematem: możesz napisać co prezentuje twój avatar? thx ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<sarkazm>
No a gdzie link do oceny? </sarkazm> Chyba nie to byle co? Tak nie związane z tematem: możesz napisać co prezentuje twój avatar? thx Masz na myśli Dilberta czy to dlaczego jest na czerwono?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja niestety nic nie widzę na tej "stronie". Nie czytałem poprzedników ale mi brakuje strony w tej "stronie"
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pusto, słabo. Proponuję wizytę na www.smashingmagazine.com i zasięgnięcie jakiegoś ładnego szablonu WP, naukę WP z lekcji na blog.themeforest.net i jechane
![]() ![]() Na razie to wygląda, bardzo, bardzo biednie ![]() -------------------- "CSS is like a girlfriend. No matter how hard you try, she will always interpret it a different way."
|
|
|
![]()
|
|
właśnie zmieniłem , mam nadzieję że już czytelne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no terez lepiej niż tamto ciemne tlo. A czemu nie wyśrodkujesz menu?
Ten post edytował Lion_87 5.04.2009, 12:49:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 19 Dołączył: 30.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie zmieniłem , mam nadzieję że już czytelne ![]() A spróbuj powalczyć troszkę z typografią, zmniejszyć szerokość "posta" dać po prawej kolumnę i w nią wstawić np. jakieś zdjęcia, coś żeby ta strona nie odrzucała od razu. Link "Czytaj więcej" zrobić bardziej wyraźny, może .more { width:150px; height:22px;display: block; padding:10px; font-size: 0.69em; background:#333; border:1px solid #444; } ? ![]() Mamy tu tekst, czarne na białym [DOSŁOWNIE] i nic więcej. -------------------- "CSS is like a girlfriend. No matter how hard you try, she will always interpret it a different way."
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
i co do kodu jakieś GeSHi bym zastosował. tak by ładniej było.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ładniej i pewnie czytelniej, w wolnej chwili i tym się zajmę ,
a co by pusto nie było to chyba dam prawe menu z shoutboxem i powinno być ok ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie: co oznacza twój avatar?
![]() Żeby nie było całkowitego off-topic'a to napiszę, że nowa wersja strony to również bardzo kiepska robota. Opis strony jest całkiem niezły. ![]() Dlaczego używasz ©, gdy masz ustawione kodowanie UTF-8? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
// Dalej nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie: co oznacza twój avatar? tongue.gif
kurcze pytanie co ty chcesz usłyszeć... oznacza że mam google ![]() //Żeby nie było całkowitego off-topic'a to napiszę, że nowa wersja strony to również bardzo kiepska robota. troszkę puste słowa ... // Opis strony jest całkiem niezły. smile.gif to masz na myśli -> "Zapraszam na blog." ![]() //Dlaczego używasz ©, gdy masz ustawione kodowanie UTF-8? hmmm nie wiem , potem zmienię ![]() |
|
|
![]()
|
|
komentarzy nie wyświetlasz... chyba że nich zrezygnowałeś
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
komentarze wywaliłem , uznałem że są zbędne , jest kontakt jak by ktoś coś nie wiedział
![]() a z linkiem w tytule arta to chyba tak zrobie. |
|
|
![]()
|
|
// Dalej nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie: co oznacza twój avatar? tongue.gif Nie dogadam się z Tobą. Jeżeli promujesz siebie przez jakić obrazek, który coś oznacza, to ja bym wolał wiedzieć co (dla swojej promocji, jak już napisałem).kurcze pytanie co ty chcesz usłyszeć... oznacza że mam google ![]() //Żeby nie było całkowitego off-topic'a to napiszę, że nowa wersja strony to również bardzo kiepska robota. Puste, bo i strona jest pusta. Nie rób z muchy pszczoły. Twoja strona jest kiepska i musisz to sobie uświadomić, aby kolejne prace były lepsze.troszkę puste słowa ... Jeżeli zatrzymasz się na poziomie "moja strona jest super!" to nic więcej nie osiągniesz. Ja uważam, że nigdy moje prace nie są super, bo zawsze coś można poprawić/dodać/zmienić. Musisz za każdym razem stawiać sobie wyżej poprzeczkę do przeskoczenia. Za każdym razem! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:07 |