![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem z IE. Chodzi o to że jak wpisze niepoprawnie adres jakiejś strony ( takiej której nie ma ) np www.wpwpwp.pl to włącza mi sie strona http://apps.webservicehost.com/apps/epa/ep...s=www.wpwpwp.pl. Standardowo wyskakiwał czarno na białym komunikat ze nie można odwozyć strony sieci web... Nie było by w tym problemy z tym że jeśli strona ma ramki, a jedna z nich nie znajdzie podanej w niej strony to od razu włacza mi sie ta strona. NIe moge na przykład wejść na software.hoga.pl bo zaraz przekierowuje mnie na tamtą strone. jak to zlikwidować?
![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałeś sobie jakieś gówno na IE...najlepiej przejrzyj wszystkie programy zainstalowane i wywal je ale wątpię by to coś dąło...
spróbuj przeinstalować IE... jak ja miałem tyaki problem to dopiero Kod kick windows
format c: pomogło... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze znacie mniej brutalne metody ? chwilowo format nie wchodzi w grę !
-------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz nazwe serwisu jaki ci sie otwiera (nie brakuje tego scierwa w internecie) i daj na poszukaj pliki i foldery o podobnej nazwie moze sie cos znajdzie pokombinuj
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj i sciagnjij SpyBot'a i Ad-aware'a (odpal w obu aktualizacje i uruchom skanowanie)
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki - zadziałało ! Mozecie zamknąc temat !
-------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 04:40 |