![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem nowy w dziedzinie PHP, mam następujący problem:
mam własną stronkę w HTML (strona tyczy się agencji zabójców w grze GTA San Andreas ) dorobiłem do tego skrypt w HTML, dokładnie mówiąc to taki że dane wpisane na stronie przesyłają się na e-mail Tutaj pokazuję kod HTML, który mam zawarty w pliku Zlecenia.html || Wszystko stu procentowo działa... Kod form action="mailer.php" method="post"> Imię i nazwisko zlecejącego: <input type="textbox" name="zleceniodawca"> Imię i nazwisko ofiary: <input type="textbox" name="ofiara"> Skan zdjęcia ofiary: <input type="textbox" name="zdjecie"> Miejsce zamieszkania ofiary: <input type="textbox" name="adres"> Praca/frakcja ofiary:<input type="textbox" name="frakcja"> Kontakt ze zlecającym(np. numer telefonu):<input type="textbox" name="telefon"> Czy ofiara ma dostać CK: <td><select name="ck"> <option value="Tak">Tak</option> <option value="Nie">Nie</option> </select></td> Cena za wykonanie zlecenia: <input type="textbox" name="cena"> <TD><SELECT NAME="adresat" onChange="msg(this.form)"> <OPTION VALUE="">Wybierz adresata listu <OPTION VALUE="kill.everyone@o2.pl">Kill Everyone Lecz problem zaczyna się przy wysyłaniu, mianowicie wszystko ładnie dochodzi, lecz nie wyświetla mi danych z formularza na stronie, próbowałem wszelkich sposobów - ale jestem zielony ( dopiero się uczę PHP i HTML ) nic mi to nie daje - proszę, tutaj daje kod PHP Kod <? $wyslji ="Imię i nazwisko zleceniodawcy: $zleceniodawca, Imię i nazwisko ofiary: $ofiara, Skan zdjęcia ofiary: $zdjecie, Miejsce zamieszkania ofiary: $adres, Praca/frakcja ofiary: $frakcja, Kontakt ze zlecaj±cym - np.numer telefonu: $telefon, Czy ofiara ma dostać CK?: $ck, Cena za wykonanie zlecenia: $cena"; mail ("kill.everyone@o2.pl", " Nowe zlecenie", $wyslji) ?> Pozdrawiam, mattrus ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:59 |