![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem takie coś:
![]() I: a) chciałbym, aby każde pole (b, c, e, f itd.) miało swoje przypisane ID ![]() c) chciałbym, aby po kliknięciu na jakieś pole, otwierało się: [obrazek] I teraz, wiem że musiałbym dodać do bazy danych tabele "pola" i pododawać rekordy z polami:
I to wszystko - OK Mam problem tylko z jednym - jak zrobić aby po wpisaniu, np.: www.costam.pl/mod.php?id=15, otwierała się strona gdzie będą wszystkie dane jak tu, ale związane z polem o id=15? -------------------- Mam Windows 7 RC
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otwierasz nową stronę?
Pasek URL wygląda tak: Cytat www.costam.pl/mod.php?id=15 ? Daj sobie na stronie mod.php coś takiego:
i poczytaj o tablicach superglobalnych. Ten post edytował TomASS 2.04.2009, 13:49:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli można dać na początku mod.php
i potem wszędzie używać zmiennej $id przy pobieraniu danych z MySQL? -------------------- Mam Windows 7 RC
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jest
![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki Wam
![]() -------------------- Mam Windows 7 RC
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tak jest => Pomógł![]() To żeś się napomagał ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:49 |