![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie , potrzebuje skrypt który pokaże mi liczbe użytkowników oraz ilośc udostępnianych gb na danym hubie dc. Niemam pojęcie czy idzie tak zrobić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie ze jeżeli hub ma toi gdzies zapisane i masz do tego dostep to nie będzie problemu
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktos wie jak to zrobić?? prosił bym o gotowy skrypt
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zagadaj do mnie na GG (2811253) to Ci pomoge...chociarz troche:)
___Edit____ niestety sie nie udało...poszukam w necie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniesione.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Podbijam temat mineło 24h.
Wiecie jak to zrobić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2003 Skąd: Gdynia, Poland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpal program DC++, później Ethereal, odpal spisywanie pakietów, połącz się używając DC++, jak się połączysz to zakończ spisywanie pakietów, zapisz do jakiegoś pliku tekstowego.
Przeanalizuj co musisz wpisać w połączenie [na HUBa], odbierz uzyskane pakiety i wyswietl. Powodzenia! Można zrobić takie skrypty do każdej gry / programu jeśli ma się chęci i czas =] Przykład: http://teldom.pl/~keekee/stronghold.php?ga...&ip=62.73.33.18 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kombinujecie pod gore. Jest juz gotowy skrypt:
http://www.phpclasses.org/browse/package/1337.html PS I tak nie ma to jak napisac wlasnego BOTa ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Więc tak
KeeKee - nie zabardzo wiem o co ci chodzi , możesz podac przykład?? bo podałeś link do niczego , co to jest Ethereal. GeOs - niestety nieumiem się tym skryptem obłsugiwać zabardzo ,ale wybrubowałem go i on pokazuje tylko jakie oprogramowanie jest zainstalowane na hubie i niestety nie wyświetla ilość użytkowników oraz udośtępnionych zasobów. * Prosze o pomoc . Skrypt o który ja prosze jest zastosowany na www.dc.prv.pl po lewej stronie "zasoby huba" . Oraz tutaj http://www.hubdc.org/hub.php?id=19 skrypt bardziej rozbudowany ale mnie starczył by ten 1. Czy ktoś zna taki skrypt lub napisał by mi go?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 16:02 |