![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema all
Jestem początkujący i mam problem z exec tzn napisałem coś takiego : Kod <?php echo exec("shutdown -s -t 20000"); ?> Na localu działa bez zarzutów ale jak kolega wchodzi na linka to nic się nie dzieje ![]() W czym robię błąd ? lub o czym zapominam ? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Memfis Ten post edytował memfis 31.03.2009, 21:53:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a ten kolega na jakiego wchodzi linka?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pffffffff...... błąd robisz zadając takie głupie pytanie. Daj se spokój, nie trać czasu
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli kolega wchodzi to pewnie też działa (ale na kompie gdzie jest serwer)
![]() ![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nospor, kolega wchodzi na linka z moim localhostem ;>
pyro, no cóż ja odsyłam żebyś SE poćwiczył Polski - może masz trudności z czytaniem, napisałem przecież że jestem początkującym ![]() fifi209, jest sposób żeby skrypt wykonał się na komputerze kolegi - wchodząc na mojego linka ? pozdro Ten post edytował memfis 31.03.2009, 22:27:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat kolega wchodzi na linka z moim localhostem znaczy jak? http://localhost/index.php ? To przeciez ten link bedzie sie odnosil do niego a nie do ciebie, wiec trudno by zadzialal, skoro skrypt jest u ciebie ![]() Cytat jest sposób żeby skrypt wykonał się na komputerze kolegi - wchodząc na mojego linka Skrypt wykonuje sie na serwerze a nie u klienta
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pyro, no cóż ja odsyłam żebyś SE poćwiczył Polski - może masz trudności z czytaniem, napisałem przecież że jestem początkującym ![]() No cóż... a ja Cię odsyłam do jakiegoś treningu inteligencji. Przecież Ci piszę, żebyś dał SE spokój. (Co zrobił już @nospor, ale w bardziej zrozumiały dla Ciebie sposób) Takie zabawy w "hakiera" są znikome... Ten post edytował pyro 1.04.2009, 16:46:08 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
pyro - a kto powiedział, że ja chcę bawić się w HAKIERA. Uczę się php i chcę go lepiej zrozumieć, nie tylko z teorii.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:20 |