![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem mam moduł ch@ta który wygląda następująco
![]() problem w tym iż jest ok jak dla mnie trochę źle zbudowany ponieważ: Odnosi się on do głównego pliku poprzez iframka (może zostać tak) ale pisanie wiadomości jest na samym dole i przez tą iframkę żeby coś napisać trzeb zjechać na sam duł wiadomości a chciałbym żeby wiadomość była w tj iframce a okinko do loginu: O to pliki do pobrania chciałem wkleić tutaj treść ale post za długi http://wyslijto.pl/plik/ns93bxlmi8 Jeśli chodzi o linki powiem jeszcze że nie można nic ruszyć bo pliki znajdują się w dwóch różnych folderach na dysku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 5 Dołączył: 15.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chodzi o auto skrola... nowa wiadomość jest zawsze wyświetlana na samej górze wstawię auto skrola i będzie lipa... Muszę wyciągnąć Miejsce na podpis, wiadomość i przyciski poza tą ramkę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2025 - 10:17 |