![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam oto taki skrypcik znaleziony w sieci jednak przerabiam go pod moje widzi-mi-sie i zauwazylem jeden problem...
niezaleznie od wartoosci pola MAX_FILE_SIZE nie udaje mi sie wyslac duzych plikow...najwiekszy jaki mi sie udalo zuploadowac na krasnalu w warunkach domowych to 1,5MB natomiast 2,5 juz nie chce przejsc ciagle drukujac "pliku nie udalo sie wyslac..."; ... czy gdzies jest blad ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie to w php.ini masz jakieś ograniczenia co do uploadowanego pliku, więc tam zobacz
![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ustawieniach serwera powinieneś zmienić, ja np.: na apachu miałem domyślnie 2MB
Wyprzedzony:) No, o ini chodzi:) Ten post edytował gryfit.slupsk 31.03.2009, 19:01:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:33 |