![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2008 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam robie system podstron i zrobiłem pole checkbox czy ma dodać do menu czyli:
Dodaj do menu: [zaznacz/odznacz] i gdy ktoś da zaznacz to ma dodać do menu czyli zrobiłem ifa
i mam problem ze zmienną $id chce aby w niej była zawartosc id dodanego wczesniej rekordu podstrony nie wiem czy rozumiecie o co chodzi. Ten post edytował dk1342 30.03.2009, 18:04:06 -------------------- Firefox - The Best,
Internet Exokier - shit |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz do manuala: http://pl.php.net/mysql_insert_id
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2008 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
czyli zrobić $id = mysql_insert_id(); i bede mieć id ostatniego inserta ?
-------------------- Firefox - The Best,
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
hmm coś nie działa zwraca mi że id to 4 ale jak wszedłem przez php my admin to id = 10
Hm ta funkcja chyba zwraca id inserta a mi chodzi o to aby wyciągneło zawartosc pola id z bazy z tego rekordu który został dodany ahh przepraszam miałem w złej tabeli otwartego php my admina wszystko działa dzięki -------------------- Firefox - The Best,
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 11:46 |