![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
W tym roku kończę gimnazjum i właściwie już powinienem wiedzieć do jakiej szkoły chcę iść. Generalnie myślę że technikum w moim przypadku będzie lepsze średnio mi się chce siedzieć nad fizyką czy historią a lubię wszelakie czynności techniczne najbardziej Informatyka i Motoryzacja ale i w kablach lubie pogrzebać ^^ Tylko teraz nasuwa się pytanie czy aby na pewno techniku to dobry wybór no i w końcu jaką klasę wybrać. Nie chodzi mi o to aby 10 osób napisało coś w stylu "LO to większa szansa na studia bo lepiej zdana matura itp. a Techniku to jak ktoś raczej chciałby iść do pracy" tyle to ja wiem ale ja czy pójdę na studia czy nie to teraz nie wiem zresztą tak jak chyba wszyscy w moim wieku bo to że ktoś teraz mówi że on na pewno pójdzie na prawo czy na "lewo" ^^ albo inny kierunek to ta naprawde jest tylko małym procencikiem w podjęciu decyzji za te 3 czy 4 lata. Chciałbym aby napisał tu ktoś kto np wybrał techniku i żałuję albo liceum itp. Czy za drugim razem zrobił byś to samo ... Powiem odrazu że jestem z Krakowa może ktoś zna fajną szkołę ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg mnie lepsze jest technikum bo po skończeniu masz już zawód.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja też tak uważam ale chodzi mi żeby napisał tu ktoś kto ma ten wybór za sobą i jest zadowolon bardziej lub mniej a może żałuje a ty jak widzę po nicku to za rok dobiero do średniej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
był już taki temat:)
Temat: 14lat_co_dalej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 07:24 |