![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam nadzieję, że zasypiecie mnie ciekawymi rozwiązaniami problemu ![]() Założenia: - praca grupowa (SVN / GIT) - każdy ma własne środowisko pracy ( win / linux / mac) - tylko jedna osoba synchronizuje większymi pakietami na serwer produkcyjny Problem: - każdy ma własne środowisko czyli własną wersję bazy - nie pracujemy na kopiach jednej bazy - i są z tego same problemy i strata czasu Jakieś pomysły? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 25 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprostszym rozwiązaniem wydaje się baza postawiona na serwerze lokalnym, lub zewnętrznym jeżeli nie pracujecie w tej samej lokalizacji. Chyba że są jakieś przeciwwskazania o których nie wspomniałeś.
Ten post edytował piaseq 29.03.2009, 18:59:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
praca zdalna - lokalnego brak.
zdalny - ma niestety takie same wady jak każdy inny czyli powolność działania,wszak wszyscy piszą na localu. ogólnie to nic nie napisałem więcej bo nie chce nic sugerować, ciekaw jestem różnych rozwiązań. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:46 |