![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witajcie. Korzystam z krasnala. Serwer apacha normalnie mi się uruchamia zato serwer mysqla ma w tym jakiś problem. Dodam że zainstalowałem to na D:/ a nie na C:/ . Wiem że problem pewnie jest w ścieżkach ale we wszystkich plikach konfiguracyjnych pozmieniałem na D:/. Wyskakuje alert o treści: Fails to start the service. Please wait 30 seconds to try again. Proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2007 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może więcej przydatnych informacji znajdziesz tutaj START -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> Narzędzia Administracyjne -> Podgląd zdarzeń (Aplikacja lub System) (Windows XP)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
a dokładnie czego mam tam szukać?? W usługach mysql mam ustawiony na automatyczny, zapora systemu wyłączona
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wpisów oznaczonych jako błąd. Ciężko powiedzieć, czego konkretnie; w podglądzie zdarzeń jest podział na procesy, na pewno na coś trafisz.
Zawsze możesz też poszukać logów. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
No dużo mi to nie mówi :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ale coś mówi na pewno. Z tego, co piszesz, to mur-beton nawet nie otworzyłeś podglądu zdarzeń.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Otworzyłem to i nic na temat mysqla nie ma
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 06:16 |