![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.konsolka.eu
Witam, mam na sprzedaż portal o tematyce gier online oraz kreskówek(anime,włatcy móch, itd.). Portal oparty jest na CMS'ie php-fusion v7.00.5, który został indywidualnie dostosowany pod potrzeby portalu (mod forum, gier-filmów, zmodyfikowana strona główna). Portal posiada profesionalny ,miły, czysty design dzięki któremu przedstawia się naprawdę bardzo dobrze ! Jeśli chodzi o pozycje strony w google idzie naprawde dobrze, stronka w sieci jest dopier od 8 marca czyli nie cały miesiąc IndexPages w google ma ja narazie ok. 30 podstron. W bazie danych portalu znajduje się ok. 200 gier i ok. 700 filmów. Cena jakie mnie interesuje to 350zł w cene wchodzi portal(cała treść)+domena (cena myślę że nie jest wygurowna zwracająć uwage na to że sam design+kod wyniósł 240zł) Portal jest w 100% sprawny nic tylko zasiąść i zarządzać nim ![]() www.konsolka.eu Kontakt: GG: 9036751 (pisać nawet gdy niedsotępny napewno odpowiem !) e-mail: schriker@o2.pl Co do ceny zawsze lekko można się potargować ![]() Ten post edytował schriker 29.03.2009, 21:14:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod? Jaki kod? Przecież to jest portal zrobiony na PHP-Fusion, baze też ten CMS sobie robi...
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może pójdźmy na kompromis i zamiast kod + baza napisz treść
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:54 |