![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam skrypt ktory wys mi zawartosc zapytania do bazy danych...
moja baza : |nazwa|cena| |zestaw kebab| 12.00| |zestaw gyros| 11.00| |zestaw "Twist" | 10.00| ale przy wchodzeniu na strone nic mi sie nie wyswietla i php nie zwraca bledu... -------------------- Trochę historii...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
n/c ;d
Kod for($rzad = 0; $rzad < mysql_num_rows($zapytanie); ++$rzad) A nie przypadkiem Kod while($rzad = mysql_fetch_array($zapytanie)) { // kod } Może być też mysql_fetch_assoc" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobilem cos takiego, ale w dalszym ciagu mi sie nie wyswietla:
-------------------- Trochę historii...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co to jest ta tablica
![]() |
|
|
![]()
|
|
dobra poprawilem blad:
ale dalej nic sie nie wysietla... -------------------- Trochę historii...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O boże!!!
Kod while($tablica = mysql_fetch_array($zapytanie)) { for($i = 0;$i < mysql_num_rows($zapytanie); ++$i) { echo '<div class="tytul">'; echo strtoupper($tablica[$i][0]); echo '</div>'; echo '<div class="cena">'; echo $tablica[$i][1]; echo '</div>'; echo '<br />'; } } Co to ma być? Miałeś zrobić tak: Kod while($tablica = mysql_fetch_array($zapytanie)) { echo '<div class="tytul">'; echo strtoupper($tablica['nazwapola1']); echo '</div>'; echo '<div class="cena">'; echo $tablica['nazwapola2']; echo '</div>'; echo '<br />'; } nazwapola1 - zamieniasz na nazwę pola tytułu (jak w bazie) nazwapola2 - zamieniasz na nazwę pola cena (jak w bazie) -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:28 |