![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z includowaniem plików, w pewnym miejscu w index.php mam takie coś: Cytat <?php include('reklama.txt'); ?> No i nie chce mi na strone wczytać pliku reklama.txt, plik na 100% jest w folderze tam gdzie index.php. :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dostajesz jakieś błędy?
Sprawdź czy na 100% ten plik tam jest i czy ma jakąkolwiek zawartość. zrób to tak:
I będziesz wiedział... Pozdrawiam -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma zawartość, jest na 100% i nic nie wyświetla. Jak użyje tego twojego kodu to nic się nie wyświetla, rozwala stronkę.
A możliwe jest to, że stronka nie jest na serwerze tylko na moim dysku i otwierana w Firefoxie niektóre rzeczy ignoruje? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 9 Dołączył: 9.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a masz zainstalowany jakis interpretator php na swoim kompie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aby skrypt php się wykonał musi być sparsowany przez serwer np. apache
Wszystko testuj na serwie... -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 07:18 |