![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jest to jeden z pierwszych skryptów napisany przeze mnie od początku do końca dlatego chciałbym abyście napisali co o nim sądzicie jest to kalendarz pokazujący nazwą miesiąca ,rok i nr dnia miesiąca. Słowa krytyki mile widziane:) Pozdr
Ten post edytował Legion 29.03.2009, 19:30:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
ten kod Ci działa?
od razu dostałem Kod Parse error: parse error, expecting `')'' in C:\xampp\htdocs\xampp\pliki\ka.php on line 14
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Zadziałałby, gdyby skróty nazw dni tygodnia i miesiace były w apostrofach lub cudzysłowach
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Zadziałałby, gdyby skróty nazw dni tygodnia i miesiace były w apostrofach lub cudzysłowach przecież ja to wiem... dałem tylko jasno do zrozumienia i przemyślenia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat przecież ja to wiem... dałem tylko jasno do zrozumienia i przemyślenia. Aha, rozumiem. Edukacja przez naprowadzanie ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Aha, rozumiem. Edukacja przez naprowadzanie ![]() wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem, pokazać błąd i żeby ktoś sam zajażył o co chodzi. wyczułem nutkę ironi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat wyczułem nutkę ironi Błędnie. Po prostu zaczynam mieć deja vu (gotowce, pomógł, te sprawy ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie działa ale jeśli chcecie to proszę bardzo (poprawki wprowadzone).Proszę o więcej uwag
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:17 |