![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2008 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam problem mam taki formularz:
i gdy klikne na submita to przekierowywuje mnie na admin.php?id=1, ale przecież jasno określiłem w action że ma przekierowywać na admin.php?news=edytuj&id=1 więc w czym problem ? -------------------- Firefox - The Best,
Internet Exokier - shit |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie kumam
![]() Kod admin.php?news_edytuj a nie przypadkiem : Kod admin.php?news=edytuj lub Kod admin.php?news=edytuj&
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2008 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ahh faktycznie pomyliło mi się = z _ dzięki
![]() niestety dalej nie działa mam tak: ścieżka jest 100 % dobra bo w przeglądarce mi działa i dalej przekierowywuje na admin.php?id=1 zamiast na admin.php?admin=news_edytuj&id=1 refresh -------------------- Firefox - The Best,
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj pole:
Kod <input type="hidden" name="news" value="edytuj"/> i będzie dobrze. A oczywiście name i value możesz wstawiać przez php ;d -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
dalej nie działa, nie chce pisać nowego tematu więc wytłumacze całkiem inaczej i dam kod w tym poście
Więc chodzi o że mam formularz typu get i w action ładnie określiłem gdzie ma kierować a on to "ignoruje" ma mnie kierować do cos.php?admin=news_edytuj&id=XXX a kieruje mnie do cos.php?id=XXX kod:
-------------------- Firefox - The Best,
|
|
![]()
|
|
Powiedziałem dodaj sobie ukryte pole...
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
fifi jak dodam to co ty podałeś to mam tak:
cos.php?id=XXX&news=edytuj a mam mieć tak: cos.php?admin=news_edytuj&id=XXX już wiem dodałem tak echo '<input type="hidden" name="admin" value="news_edytuj"/>'; i działa dzięki Ten post edytował dk1342 29.03.2009, 14:29:04 -------------------- Firefox - The Best,
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
zmień name na admin
Ten post edytował piotrooo89 29.03.2009, 14:28:53 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 06:38 |