![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 9.04.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Solved, nie wina kodu tylko błędu w xamppie.
Witam, napisałem kod pobierający menu (nie jest jeszcze doskonały, pewnie go nie raz przerobię), który - nie wiedząc czemu - wywołuje crash apacha (korzystam z XAMPP'a). W tabeli menu posiadam tylko 2, króciutkie wpisy. Ma ktoś jakiś pomysł co naprawić by nie zawieszało apacha? Ten post edytował Vielta 27.03.2009, 13:20:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli masz PHP podpinane przez domyślne SAPI (php4apache_2_2.dll bodajże, to podmień na ten z końcówką _filter.
Apache pod Windows się nie nadaje, a już na pewno nie do celów produkcyjnych. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 9.04.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Solved, nie wina kodu tylko błędu w xamppie. Tak jak pisałem, problem rozwiązałem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:57 |