![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 5 Dołączył: 3.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z kodem.
Jego zadanie jest proste: pobrać dużo fotę, przeskalować i zapisać. Niby wszystko ok... ale oczywiście nie zapisuje ![]() PHP nie zwraca żadnego błędu, czy ktoś może robił coś takiego i wie com namieszał tu? Pozdrawiam:)
Dodam, że $smallimg ma przypisaną nazwę, $numerpdf również (php nie zwraca tu żadnych błędów, choć oczywiście pokazywanie błędów ma włączone). ![]() Ten post edytował simperium 26.03.2009, 19:44:00 -------------------- Kliknij na "POMÓGŁ", by poprawić mi samopoczucie :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
chyba powinna być deklaracja header();
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 5 Dołączył: 3.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm.. a to nie powinno być tylko w przypadku, gdy chcę wczytać jpg do przeglądarki?
Zadaniem kodu jest tylko tworzenie miniaturek z jpgów, i ma być on odpalany raz dziennie. Wszystkie ECHO są tylko kontrolnie powrzucane. -------------------- Kliknij na "POMÓGŁ", by poprawić mi samopoczucie :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:42 |