![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podczas tworzenia nowej bazy danych wyskakuje mi na górze w phpmyadmin wielki krzyżyk i pisze tam "table seems to be empty". Nie wiem co jest grane.
Ma ktoś jakiś pomysł ? Dodam iż 2 tabele działają poprawnie tylko następna każda tworzona tabela jest jakby "popsuta": - system xp - serwer aktualnie xampp (zmieniałem wszystkie serwery i na każdym jest tak samo) - Wersja serwera: 5.0.51b-community-nt - Wersja klienta MySQL: 5.0.51b Proszę o pomoc ![]() Dzięki za pomoc , której nie otrzymałem :/ ale rozwiązałem ten problem 3 dni siedzenia i nic. Chwila intensywnego porównywania błędów , które nijako nie istniały 'naprawiły' mój problem. Ten post edytował raum 26.03.2009, 19:19:17 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 3 Dołączył: 14.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i co było nie tak?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Dodam iż 2 tabele działają poprawnie tylko następna każda tworzona tabela jest jakby "popsuta": Jak to tworzysz? Nadaj sensowny tytuł problemowi. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:38 |