![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem z kodem, gdyz wyskakuje mi taki błąd Cytat Warning: mail() expects at least 3 parameters, 1 given in /home/epaturi/domains/prowsiiz.pdg.pl/public_html/class.SimpleMail.php on line 70 Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Wysyłanie listu zakończone niepowodzeniem.' in /home/epaturi/domains/prowsiiz.pdg.pl/public_html/class.SimpleMail.php:71 Stack trace: #0 /home/epaturi/domains/prowsiiz.pdg.pl/public_html/user_transact.php(75): SimpleMail->send('tomek@w...') #1 {main} thrown in /home/epaturi/domains/prowsiiz.pdg.pl/public_html/class.SimpleMail.php on line 71 a to jest kod z class.SimpleMail.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 25.12.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko pisze w warningu. Linijka 71, zamiast kropek, przecinki. Na przyszłość: manual
-------------------- "Yes, experience matters. No, one year repeated fifteen times does not count."
bartoszlugowski.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za pomoc ale w dalszym ciagu mam ten drugi komunikat
Cytat Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Wysyłanie listu zakończone niepowodzeniem.' in /home/epaturi/domains/prowsiiz.pdg.pl/public_html/class.SimpleMail.php:71 Stack trace: #0 /home/epaturi/domains/prowsiiz.pdg.pl/public_html/user_transact.php(75): SimpleMail->send('tomek@w...') #1 {main} thrown in /home/epaturi/domains/prowsiiz.pdg.pl/public_html/class.SimpleMail.php on line 71
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 25.12.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisz to w ten sposób:
Ten post edytował Noddi 25.03.2009, 02:16:30 -------------------- "Yes, experience matters. No, one year repeated fifteen times does not count."
bartoszlugowski.com |
|
|
![]()
|
|
pomogło to co napisales ale jest jeszcze cos nie tak bo nie otrzymuje maila potwierdzajacego
|
|
|
![]()
|
|
Wszystko działa, sprawdź php.ini czy masz wszystko poprawnie skonfigurowane. -------------------- "Yes, experience matters. No, one year repeated fifteen times does not count."
bartoszlugowski.com |
|
|
![]()
|
|
juz nie wiem o co chodzi przy dodawaniu uzytkownika do listy caly czas wyskakuje "brakuje typu" ale wszystkie pola w formularzu sa wypelnione :/
a plik odpowiedzialny za transakcje wyglada tak
chcialem jeszcze tylko dodac ze uzytkownika do bazy danych dodaje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:59 |