![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 2 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Otóż mam pewne problemy z użytkowaniem Apache. 1. Kiedy skopiuję plik (PHP bądź HTML) do folderu (www, ten folder ustawilem przy konfiguracji Apache i PHP) nie odczytuje mi tylko jego starą wersję. 2. Kiedy wpiszę do przeglądarki localhost wyświetlają mi się pliki których nie ma w folderze www(zakonczone są koncówką .add, np. index.html.add). Resetowałem Apache ale to nic nie pomogło. Wybaczcie że zwracam się do Was zapewne, z tak banalnym pytaniem dla Was, ale sam już nie wiem co mam robić. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat zakonczone są koncówką .add, np. index.html.add Z tego, co pamiętam, to te pliki tworzył Pajączek; w nich trzymał zakładki. To pliki ukryte w eksploratorze, to dlatego nie widać. ![]() Pokaż tę konfigurację. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 2 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego, co pamiętam, to te pliki tworzył Pajączek; w nich trzymał zakładki. To pliki ukryte w eksploratorze, to dlatego nie widać. ![]() Pokaż tę konfigurację. Ok. Miałeś rację ![]() ![]() Ps: O jaką konfigurację Ci chodziło dokładnie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Ps: O jaką konfigurację Ci chodziło dokładnie? No, Apache. Ale skoro już ok, to nieważne. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 08:07 |