![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam,
mam pewien problem. Bazując na blogu użytkownika wrzasq integruję swój system z Allegro. Utknąłem jednak w miejscu najistotniejszym czyli przy pobieraniu pełnych danych dotyczących aukcji. W celu pobrania wszystkich danych korzystam z: http://webapi.allegro.pl/uploader.php?apiM...oGetPostBuyData co teoretycznie powinno być wystarczające: Cytat This method returns information necessary to complete the transaction. Niestety zwracane dane nie zawierają takich informacji jak np. wylicytowana kwota (można to pobrać z info aukcji ale co jeśli aukcja dotyczy kilku produktów?) czy zamówiona ilość. Informacje zwracane przez w/w metodę: Kod [0] => stdClass Object ( [user-data] => stdClass Object ( [user-id] => 12820274 [user-login] => pion84testwebapi [user-rating] => 0 [user-first-name] => Michal [user-last-name] => Michalowski [user-maiden-name] => [user-company] => [user-country-id] => 228 [user-state-id] => 0 [user-postcode] => 44-444 [user-city] => Michalow [user-address] => ul. Michalowska 1 [user-email] => pion@buziaczek.pl [user-phone] => 123456789 [user-phone2] => [user-ss-status] => 0 [site-country-id] => 228 ) [user-sent-to-data] => stdClass Object ( [user-first-name] => [user-last-name] => [user-company] => [user-country-id] => 0 [user-id] => 0 [user-postcode] => [user-city] => [user-address] => 0 ) [user-bank-accounts] => Array ( ) ) W jaki sposób mogę się dobrać do pozostałych (w/w) informacji? Z góry dzięki za naprowadzenie, pion Ten post edytował phpion 23.03.2009, 13:49:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:12 |