![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
pomysl mialem taki zeby stworzyc foremke o nastepujacym wygladzie: to jeszcze nie okazalo sie trudne, ale... jestem teraz na polu Opcja 1, po kliknieciu na button Dalej chce aby w selectcie teraz byla Opcja 2, analogicznie wtedy dajac wstecz laduje na Opcje 1 lub ponownie klikajac Dalej jestem na Opcji 3... drobne moje utrudnienie, ze jednoczesnie wszytsko musi dzialac z i tu moje kolejne pytanie: czy ze skladni tej funkcji wynika ze po przejciu na powiedzmy Opcje 3 i wladowaniu strony (bo to cos ala mini przegladareczka ma byc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ) to czy na niej domyslna opcja w polu select bedzie Opcja 3 czy wroci do Opcji 1? pytam bo dzialam na krasnalu a na nim sa cuda niewidy nie raz i u mnie ciagle wracam na Opcja 1... jesli ktos moglby podsunac gotowe lub polgotowe rozwiazanie co do tych buttonow bo z JSa jestem tempy jak wlatcy moch i jakis maly szepcik co do tej funkcji bo dokladnie sam nie wiem jak powinna dzialac, oczywiscie nie ja ja pisalem.... Ten post edytował comanderv 22.03.2009, 21:36:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:45 |