![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na koniec studiów podyplomowych jestem zobowiązany wykonać projekt związany z tokiem studiów. Wybrałem zagadnienie projektu sieci komputerowych. Z racji że to studia podyplomowe - nie chce przesadzać i pisać projektu który mógłby być nawet na tytuł mgr. Właśnie dlatego zwracam się do Was (posiadających praktykę projektantów), o pomoc w odnalezieniu odpowiedniego tematu do pracy - takiego aby nie przesadzić, a żeby praca była dobra. Chciałbym zastosować w niej nie tylko czyste rozstawienie sprzętu czy odpowiednich parametrów, ale również zagadnienia związane z active directory na windows server 2008. (prawa uzytkowników, bezpieczeństwo, obiekty GPO). Myślałem nad projektem sieci np dla placówki bankowej ale nie wiem czy to nie będzie przesada. Pomożecie ![]() Ten post edytował kosmos 22.03.2009, 20:33:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehehe
![]() Muszę muszę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 8 Dołączył: 20.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś - ale wybierz tematykę, która Cię interesuje i z którą będziesz mógł się lepiej zapoznać dzięki tej pracy. Poświęcisz na to dużo czasu, więc lepiej żebyś z tego coś miał poza bezsensownym klepaniem kolejnych stron tekstu
![]() I traf na dobrego promotora - bo niektórzy potrafią uprzykrzyć życie. Na szczęście wiem to nie z własnym doświadczeń ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 16:43 |