![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 1 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: /etc/passwd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam bardzo prostego CMSa który ofertuje takie opcje:
+ pisanie tekstów w 3 językach (polski, angielski, niemiecki); + dodawanie stron, podstron, sortowanie podstron w panelu; + gdy w górnym menu zostanie wybrana jakaś pozycja to w sidebarze (po lewej lub prawej stronie) zostanie wygenerowana kolumna z podstronami tej strony, (podstrony jak podrzędne stron dodajemy w panelu). I z tymi podstronami generowanymi z boku to chciałbym dla każdej pozycji w górnym menu. Może to nie jest dużo ale ciężko znaleźć taki CMS, a jak już znajdę to nie ma obsługi 3 języków. Pozdrawiam i oczekuję odpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ez publish
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 1 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: /etc/passwd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz cos wiecej napisac o tym?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
To, że ma wszystko czego aktualnie potrzebujesz i jeszcze więcej.
Tylko naucz się z niego korzystać (dokumentacja) |
|
|
![]()
|
|
To ma 64MB po wypakowaniu O_O
|
|
|
![]()
|
|
A może ty sciagnales wersje z serwerem?
|
|
|
![]()
|
|
Nie widziałem tam innych wersji było tylko to: http://ez.no/download/ez_publish/ez_publis..._1_0_gpl_tar_gz
Na dodatek nie mozna tego zainstalowac o_O przy połączeniu z bazą dostaje taki pocisk: Cytat Fatal error: Class 'ezcBaseOptions' not found in /home/xxx/domains/xxx/public_html/ez/kernel/private/options/ezpextensionoptions.php on line 54
Fatal error: eZ Publish did not finish its request The execution of eZ Publish was abruptly ended, the debug output is present below. |
|
|
![]()
|
|
40 Mega. Ale to i tak w cholere za duzo jak na cms o.0
Za dawnych czasów to zajmował znacznie mniej i nie posiadał tyle śmieci co teraz... Czyli niestety musisz szukać dalej albo jednak się z nim przemęczyć. |
|
|
![]()
|
|
63 mb na dysku zajmuje no i nie da sie go zainstalowac.
Ma ktoś jakieś propozycje? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 46 Dołączył: 26.05.2007 Skąd: Sandomierz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja na serio nie wiem co ty ściągnąłeś. Aż dzisiaj wszedłem na ez.no i ściągnąłem ez 4.1.0 stable ... 8 mb =|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam wordpressa mysle ze chyba najlepszy darmowy a jesli chcesz mieć możliwość pisania w paru językach to zainstaluj sobie wtyczkę qtranslate polceam i pozdrawiam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:02 |