![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem chiałbym aby ktos mi napisal w poscie zadanie ktore mam zadane z informatyki wiem ze zly dzial a nawet zle forum ale prosze bardzo jest mi to potrzebne w sprawach html jestem zielony prosze o pomoc! oto zadanie:
Podaj kod źródłowy strony ktora zawiera nastepujace elementy 1. Tytul strony- Liga Mistrzów 2. Naglówek h1 na stronie nastepujacej tresci- LIGA MISTRZÓW 2008/2009 3.poziomą linie 4. tekst- ,,Zespoły zakwalifikowane do półfinałów'' 5. Tabelę trzy wiersze i piec kolumn to ma tak wygladac LP. KLUB KRAJ 1 INTER ITALIA 2 FC BARCELONA HISZPANIA 3 MENCHESTER U. ANGLIA 4 LYON FRANCJA 6. LIste nastepujacej tresci: Kluby które odpadły w ćwierćfinale: * Arsenal * Real * Bayern * Juventus 7. Wstaw dwa obrazy o nazwie cronaldo1.jpg i kaka.jpg 8. Kolor strony- niebieski Jakby ktos mogl podac KOD STRONY BYLBYM WDZIECZNTY BARDZO Prosze mnie nie wysmiewac nie amm pojecia jak to zrobic :/ Podajcie prosze kod strony |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:44 |